Compact, licht en sterk

FollowMe Cargo is de nieuwe bagagetrailer van FollowMe. de trailer is compact, licht en sterk. De FollowMe Cargo trailer is veelzijdig en gemakkelijk in het gebruik voor elk bagagevervoer. Door de stijve constructie en de lage weerstand merk je bijna niet dat je een aanhanger aan de fiets hebt.

Wil je op je sportieve fiets (MTB of racefiets) geen bagagedragers, maar af en toe toch boodschappen doen of een weekend weg? Ga je wel eens op fietsvakantie? De FollowMe Cargo is de perfect uitkomst.

Follow Me Tandem ouder-kind fietskoppeling

Uitgebreid op avontuur!

Voor iedereen die graag zonder veel bagage op de fiets reist, maar wel veel bagage mee wil nemen – Vanaf nu hoeft er niets te ontbreken op de volgende vakantie of wereldreis.

Ontdek de wereld!

(Het avontuur begint om de hoek)

Zeer compact

Door het compacte en lichte ontwerp neemt de FollowMe Cargo weinig ruimte in. De Cargo is gemakkelijk op te bergen of zelfs op te hangen aan een kapstok!

Waarom een FollowMe Cargo?

De FollowMe is het resultaat van een intensief ontwikkeltraject, waarbij veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop stonden. En dat zie je terug in het product. Het is van Zwitserse makelij: robuust en tegelijk vernuftig. Over elk detail is nagedacht. De voordelen nog eens op een rij:

 

Technische details

  • Te bevestigen op 26 tot 29 inch stads, tour, hybride en racefietsen. MTB’s, ATB’s en E-bikes met uitvalnaaf of vaste assen zijn ook compatibel als deze maximaal 2,5 inch banden hebben

  • Wielmaat: 20 inch RVS gespaakt

  • Bagagedrager blijft vrij, voor een kinderzitje of fietstassen

  • Gewicht: 4,5kg

  • Maximale laadvermogen: 28kg

  • Materiaal: Zwart gepoedercoat stalen frame

  • Design: Zwitserland

Klaar voor jouw avontuur?

Wacht niet langer en bestel de FollowMe Cargo nu, het avontuur wacht op je! Binnen 1 werkdag verzonden en geen verzendkosten!

Liever je FollowMe Tandem bij een dealer kopen?

FollowMe wordt bij veel dealers in Nederland en België aangeboden. Zij kunnen je meer vertellen over de praktische toepassingen van de koppeling en deze in de praktijk laten zien.

Bekijk alle geautoriseerde dealers van de FollowMe in Nederland.
Bekijk alle geautoriseerde dealers van de FollowMe in België.